2017-11-26 Crosscup

Crosscup Roeselare 26 november 2017.
De Roeselaarse cross cup manche georganiseerd door de plaatselijk atletiekclub KAVR is één van de 6 cross-cup wedstrijden die dit cross seizoen georganiseerd worden .
Niet tegenstaande de minder goede weersomstagheden een resem buien die neerstreken  boven de cross vlakte ,een behoorlijk windje  en frisse temperaturen was de echte cross fanaat wel in zijn nopjes .
Echte cross volgens sommigen , maar voor organisatoren , jury leden , trainers , toeschouwers en ook voor de vele atleten is een aangenamer weertje toch leuker.
Ook enkele clubleden namen er de start met mooie resultaten als beloning.
Elise Meirlevede was  opnieuw super gemotiveerd als pupillen geboren in 2008, liep een sterke wedstrijd maar verloor nipt de spurt , maar mocht toch als 2de fier op het immense cross- cup podium.
Ook in diezelfde reeks waar 70 atleten de start namen  een uiterst knappe wedstrijd van vrije sporter Florence Decleir die in deze sterk bezette wedstrijd mooi 12de werd .
Bij de jongens pupillen met 101 aan de start  een zeer sterke prestatie van Laurens Duplacie werd als vrije sporter schitterend 5de .
Wat een wedstrijd van Emilie Beernaert ook al vrije sporters en schitterend 13de plaats algemeen en knap 8ste in haar eigen categorie  miniemen waar ook al 65 atleten de start namen .
Julie Beernaert presteerde ook al sterk en werd verdienstelijk 43ste en 20ste in eigen leeftijd categorie in de sterk bezette wedstrijd bij de cadetten .
Lleytron Soenen die zijn eerste wedstrijden loopt bij de cadetten presteerde ook sterk ,werd algemeen 21ste maar schitterend 2de in zijn leeftijdscategorie .
Warre Bouckaert de al winnaar bij de vrije sporters scholieren wilde zich eens meten met de Belgische top bij de scholieren waarin 55 atleten de start namen .
Warre deed het effenaf schitterend en werd prachtig 15de na een uitstekend opgebouwde wedstrijd.
Allen prachtig gepresteerd in deze Belgische topwedstrijd
Henri