2020-01-19 Cross Ieper

Cross Ieper 19 januari 2020.
De 55ste cross van de Stad Ieper puik georganiseerd door de Ieperse afdeling van Flac was een mooi succes . Uiterst mooie aangename winterdag,  wat het aangenaam maakte voor zowel atleten als de talrijk opgekomen toeschouwers .
Zelf heb ik er ooit mijn eerste cross gelopen maar  het parcours gelegen in een mooi sportpark heeft wel een echte metamorfose ondergaan .
Onze vrije sporter Mattis Saint Germain  nam er de start deed  het schitterend en mocht het hoogste schaotje van het pupillen podium betreden . Nicht Margeaux Saint Germain deed het ook knap en werd bij de miniemen 2008 18de terwijl haar zus Amelie ook een sterke wedstrijd liep bij de miniemen 2007 en mooi 6de werd.
Lleyton Soenen  liep een goeie wedstrijd bij de scholieren en werd 15de en dit als eerste jaars terwijl bij de seniores dames Jolien Musseuw een goed opgebouwde wedstrijd liep en 13de werd .
Tenslotte won Warre Bouckaert op schitterende wijze de korte cross alle categorieeen bij de heren over 3000 meter en mocht dus fier het hoogste schavotje van het podium betreden .
Matthis, Margeaux, Amelie , Lleyton, Jolien en Warre wat waren jullie met zijn allen super.