2016-09-16 PK Vrije sporters

PK Vrije Sporters 16 september 2016.

2 x goud 3 zilver 1 x brons

Francky Bettens en zijn VAD team zorgden voor een puike voorbereiding voor de 40ste editie van “dwars door Dadizele.

Naar aanleiding van deze jubileum editie was dit tevens het Provinciaal kampioenschap der vrije sporters.

Maar de weergoden waren de organisatoren verre van gunstig gezind na een lange periode van hoog zomer in september werden de hemelsluizen opengezet.

Ook onze Stadense atleten deden het allen schitterend   en zeker voor Axel Kerremans was het een hoogdag want liep de wedstrijd van zijn leven en won op magistrale wijze de juniores wedstrijd.

Ook de andere atleten waren uiterst uitstekend   met een mooie 2de plaats en zilver voor Florence Decleir .bij de meisjes benjamins.In een sterk bezette wedstrijd bij de jongens benjamins werd Robbe Neyrinck knap 16de

Emilie Beernaert behaalde voor de zoveelste maal het podium en dit als 2de bij de pupillen meisjes .

Sterke vertegenwoordiging van onze miniemen meisjes en deden het schitterend met zilver voor Julie Beernaert, Brons voor Libelia Vincke en jammer voor Amelie Devoldere   die met een 4de plaats net het podium miste.

Maxim Kerremans werd mooi 5de bij de seniores 1 waarin Simon Wallican zich sterk verdedigde en 11de werd.

Bart Devoldere werd verdienstelijk 18de bij de veteranen 1 terwijl Dirk Cottignies opnieuw sterk presteerde en 8ste werd bij de veteranen 2.

Wat dan gezegd van Krista Noyez die haar zoveelste titel binnen rijfde na een uiterst sterke wedstrijd bij de dames sportiva’s .

Allen een dikke proficiat na jullie sterke wedstrijden in de gutsende regen.