2019-04-20 Pistemeeting Marke

Pistemeeting Marke 20 april 2019.
Na de eerste succesvolle  indoor meeting in Gent was er de 2de wedstrijd van het pistecriterium nu te gast op de sintelpiste van Marke .
Stormachtige wind maar gelukkig bleef het droog maar wel in tegenstelling tot verleden jaar uiterst fris .
Tal onzer atleten moesten wegen communies afzeggen maar diegenen  die konden meestrijden deden het uitstekend . Het begon sterk met de zege bij de pupillen van Lana Terryn op de 100 meter . Lana won ook nog de 800 meter  en werd 2de in het verspringen .
Bij de miniemen en knappe zege van Florende Decleir op de 100 meter  en werd ook nog 2de op de mijl .
Ook al bij de jongens miniemen een zege op de 100 meter  en dit voor Laurens Duplacie  en Laurens werd ook nog 4de op de mijl . Ook bij de miniemen een mooie 2de plaats voor Sander Terryn op de 100 meter  presteerde sterk in het kogelstoten waarin Sander ook al 2de werd en werd knap 7de op de mijl .


Ook de zussen  Beernaert en moeder Heidi Muyssen  waren super . Cadette Emilie won de 100 meter en het verspringen en werd 2de op de mijl . Scholiere Julie won de mijl werd 2de op de 100 meter en 3de in  het kogelstoten . Moeder Heidi wilde natuurlijk niet onderdoen en  won zowel de 100 meter als het verspringen bij de dames sportiva’s 1.
Ook al bij de sportiva’s 1 een uiterst sterke prestatie van Isabelle Beeuwsaert die een knap opgebouwde wedstrijd liep en knap 2de werd .


Heren seniores 1
Simon Wallican was onze sterkhouder bij de seniores 1 werd schitterend winnaar van het kogelstoten werd knap  2de op de 3000 meter  en werd 3de op de 100 meter
Knap van jullie bij deze winderige en frisse meting
Henri.