2015-09-04 Blommeghemloop

Blommeghemloop Marke 4 september 2015.

Reeds voor de 12de maal werd deze loop georganiseerd . Het is tevens de 14de wedstrijd van het regelmatigheid criterium der vrije sporters.

Aangenaam weertje voor deze vrijdag avond wedstrijd waarin ook enkele onzer atleten de start namen waardoor ze ook hun klassement konden verstevigen en slaagden daar ook in.

In de jeugdwedstrijden werd bij de benjamin jongens Arthur Devoldere mooi 7de en dit over 500 meter. Zus Amelie diende 1000 meter af te leggen jammer miste met een 4de plaats nipt het podium bij de pupillen en werd dus mooi 4de.

Libelia Vincke mocht dan wel met een knappe 3de plaats het podium op bij de miniemen na een wedstrijd over 1500 meter.

Lleyton Soenen kwam, zag en won op schitterende wijze de pupillen wedstrijd over 1000meter.

Er was natuurlijk ook de 10 km wedstrijd waarin Dirk Cottignies een mooi 33ste plaats haalde zelfs 5de bij de veteranen 2 in een tijd van 44min 32sec.