1 Ste Martine Vandewalle memorial zondag 13 okt 2019.

2018-09-02 Rechte deur Ooglé

Rechte deur Ooglé  2 september 2018.
Door jeugdclub “ JOC  de  prik” werd reeds voor de 9de maal “rechte deur googlé” georganiseerd.
De opbrengst wordt geschonken aan het 'Steunfonds Louis Tanghe'. Het fonds heeft als doel de medische kosten te helpen dragen bij de behandeling van kinderen met een ernstige ziekte, in de gemeente Hooglede-Gits. Dit is zeker altijd positief .
Niettegenstaande  de grote concurrentie van tal van andere loopwedstrijden hielden toch een aantal onzer atleten eraan  om aan deze wedstrijd deel te nemen
Het werd een uiterst zware wedstrijd want niet alleen  het heuvelachtige  parcours maar tevens  was het ook  behoorlijk warm waardoor  het  voor de atleten  niet gemakkelijker werd. Natuurlijk wel zeer aangenaam voor de toeschouwers en supporters .
Maar onze atleten laten zich niet kennen en deden het uitstekend met op de f km Ria Truant  die algemeen 42ste werd maar  mooi 7de dame. Ook de jonge Florence Declier  liep een sterke wedstrijd en werd 55ste en 14de dame in 31 min 38 sec. Vader Kris  werd 57ste in 32 min 37 sec.
Op de 10 km waren we present met Kurt Termote die 17de werd  in 44 min 06 sec na een mooi duel met Simon Wallican die 20ste werd in 44 min 39 sec.
Thuisloopster Leen Vanderyze en man Dirk Ally kenden het parcours op het duim  en waren fier toen ze bijna hand in hand de aankomst bereikten . En wat een man betaamd liet hij Leen de eer die 40ste werd en 2de Hoogleedse in 51 min 38 sec Dirk werd 41ste in 51 min 39 sec.
Ria , Florende , Chris , Kurt , Simon , Leen en Dirk sterk en daarmee nog een goed doel steunen wat mag je nog meer wensen.
Henri.