2019-08-24 Metje Zitteloop

Metje Zitteloop Bikschote 24 augustus 2019.
In de Langemark-Poelkappelse deelgemeente Bikschote werd met de Metje Zitteloop de 2de wedstrijd van het Baekelandt criterium gelopen .
Tropische temperaturen voor deze 11de editie en omzeggens windstil -natuurlijk de ene atleet kan er beter tegen dan de andere - de wedstrijd werd zelfs met een ronde ingekort.
Ook een aantal van onze Stadense clubleden  tekenden er present en deden het uitstekend met zelfs Sabien  die haar reeks won bij de dames verder enkele podium plaatsen  en mooie ereplaatsen , maar eigenlijk iedereen presteerde sterk niettegenstaande de hitte
In de wedstrijd over 6.9 km waar 109 atleten de aankomst bereikten werd Maxim Kerremans eerste club atleet op een algemeen 10de plaats en 6de senior in 25 min 55sec  voor broer Axel die  algemeen 23ste werd en 12de senior in 27 min 25 sec.
Ook sterk van Davy Pattyn die 30ste werd algemeen  en 7de in eigen categorie in 28 min 29 sec Allrounder Wim Depoorter finishte na 29 min 436 sec en werd algemeen 37ste en 11de in eigen categorie . Petere Ovyn werd knap algemeen 43ste en 13de in eigen categorie in 30 min 15 sec .
Sabien Vermander werd dus eerste clubatlete op de algemeen 53ste plaats en 4de dame  maar schitterend 1ste in haar eigen categorie  Sabien legde de afstand af in 31 min 50 sec . Krista Noyez werd algemeen 56sste 5de dame en knap 2de in haar eigen categorie nadat ze finishte in 32 min 04 sec .Isabelle Beeuwsaert werd algemeen 74ste 10de dame en met 96/100sten werd Isabelle  van het podium gehouden in haar eigen categorie .
Met zijn allen hebben jullie weer  klasse getoond bij tropische weersomstandigheden