2023-02-26 BK Crosscup - KAAG meeting - Cross Meulebeke

Zondag 26-02-2023 was een sportieve hoogdag voor AC Staden, zowel voor de Vrije Sporters als voor de VAL-atleten.
BK Crosscup Brussel.
In een razend spannende wedstrijd, slaagde 2e jaars Miniem en VAL-atleet Mattis Saint Germain erin opnieuw zijn goede vorm te demonstreren en werd heel knap 3e op amper 2 seconden van de winnaar in een felbevochten wedstrijd. Proficiat!

Buffalo – KAAG jeugdmeeting met aflossingen in de indoor topsporthal te Gent.
Hier nam onze VAL-atlete Lana Terryn deel aan de 4x200m kadetten aflossingswedstrijd. De 4x200m ploeg presteerde heel knap en werd 4e algemeen. Proficiat aan het hele kadetten-team!

Vrije sporters veldcross te Meulebeke.
Hier namen maar liefst 21 AC Staden atleten deel, en demonstreerden ze hun goeie vorm met als bekroning ook tal van podiumplaatsen.
We plaatsen dan ook graag enkele actiefoto’s van onze meisjes en jongens Benjamins, waar het voor de supporters genieten was van een snelle wedstrijd.
Bij de miniemen jongens werd het publiek dan weer verrast door een tactische wedstrijd.
De volledige reportage kan u vinden op vrijesporters.be. Met dank aan de foto’s van Karolien Cools.
Axelle Verhaeghe: 5e pl. Meisjes eendjes,
Emiel Staelens: 11e pl. Jongens eendjes,
Manou Staelens: 6e pl. Meisjes benjamins,
June Vanheste: 14e pl. Meisjes benjamins,
Iben Verhaeghe: 1e pl. Jongens benjamins,
Elay Lepoutre: 4e pl. Jongens benjamins,
Mauro Crepeele: 10e pl. Jongens benjamins,
Joya Lepoutre: 3e pl. Meisjes pupillen,