2016-06-03 Kampioenenhulde Hooglede

Kampioenenhulde Hooglede 3juni 2016.

Door de gemeente Hooglede worden telkenjare de kampioenen van het afgelopen jaar van de gemeente gehuldigd . Ook dit jaar was dit het geval in de zaal van het cultureel centrum “de gulden zunne” .

Als club mochten we ook fier zijn er te mogen kunnen aanwezig zijn .De prachtige zaal was bijna te klein want er waren niet minder dan 437 aanwezigen waaronder natuurlijk vele clubdelegaties , familie en vrienden.

Ikzelf was ook bijzonder fier er te kunnen bij zijn om onze 4 Hoogleedse kampioenen Astrid Ally,Leen Vanderyze en Niels Brabant te zien huldigen door de schepen van sport en de sportraad . Lorenz Clarysse ontbrak jammerlijk door de zware examens op deze huldiging. Astrid en Niels werden daarbij ook nog genomineerd voor beloftevolle jongeren en de vragen die de speaker afvuurde beantwoorden ze uiterst gevat. Met een uiterst aangename receptie werd deze uitstekend georganiseerde en geslaagde avond afgesloten.

Astrid,Niels,Lorenz en Leen een stimulans om er ook in het nieuwe Hoogleedse sportjaar er sterk tegenaan te gaan om er volgend jaar er opnieuw te kunnen bijzijn

Proficiat

Henri