2018-10-09 Bene Pype Iron man

Benedikt Pype wordt “Iron man”.


Barcelona is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Catalonië en telt ca. 1 miljoen 620 000 duizend inwoners  en is er de hoofdstad van.  Ligt aan de Middellandse zee met ten noorden ervan , de bij de toeristen gekende Costa Brava . Barcelona heeft ook  een super voetbal team “ BARCA” in de volksmond vele toeristische uitstappen brenger er bezoek aan het legendarische stadium . Maar Barcelona organiseerde er ook al wereld tentoonstellingen ,  de Olympische spelen  in 1992 en natuurlijk ook  een “ iron man” of een heuse volle  triatlon .
Men dient er 3.8  km te zwemen in de middellandse zee , 180 kilometer fietsen en de marathon of 42.195 km te lopen langs de boorden van de Middellandse zee . Bene in de volksmond  nam voor de eerste maal deel aan een iron men en deed het schitterend in deze wedstrijd waarin meer dan 3000 deelnemers de aankomst bereikten.
Na het zwemmen kwam Bene na 1 u 23 min 35 sec uit het water fietste de 180 km in 5 u 35 min 36 sec en liep de marathon in  4 u  14 min 36 sec  om te eindigen in een uitstekende 11 u 33 min  13 sec . Bene plaatste zich op een mooie 1159ste plaats  .

Lees meer: 2018-10-09 Bene Pype Iron man

2018-07-30 Mededeling

Belangrijke mededeling.
Woensdag 15 augustus 2018 wegens Onze Lieve Vrouw hemelvaart geen training.

2016-10-05 Vacature

Vacatures bij AC-Staden !!

Klik op de volgend link: vacature

Groeten

Johan

Kledij

Beste atleten,

Zoals jullie waarschijnlijk al wisten, is de oude ACS-kledijlijn niet meer te verkrijgen.  We dienden op zoek te gaan naar een alternatief en we hebben ervoor gekozen om volledig samen te werken met KAVR.

Via de link: http://www.kavr.be/kledij/  kunnen jullie zien wat er aangeboden wordt.

Er kan eveneens het bestelformulier gedownload worden.  Deze dient ingevuld te worden en vervolgens afgeven aan Kristof Lefevere op training.

We zullen zorgen dat er pasmaten aanwezig zijn op training.  Wanneer deze er zijn, daarvan worden jullie tijdig ingelicht.

Het is natuurlijk de bedoeling dat op de kledij AVR verandert in AC Staden of ACS (uitgezonderd voor de VAL-atleten) en dat ook ons logo verschijnt op sommige kledijstukken.

Dit zal mogelijks nog een beetje tijd in beslag nemen, daarom vragen we nog wat geduld.

Vele atletiekgroeten en tot horens,

Het bestuur.

Tekst bij infobrochure

Beste ACS-ers,

Met fierheid stellen we onze infobrochure voor.  Deze kan gelezen worden via onze website.

We hebben gepoogd om de geïnteresseerden wegwijs te maken in de atletiekwereld maar ook binnen onze vereniging.

Het heeft ons heel veel werk gekost.

We zijn de mening toegedaan dat niet veel (atletiek)verenigingen zo’n brochure uitgewerkt hebben.

Daarom zijn we heel fier op het eindproduct.

Veel leesgenot.