opstart trainingen

Opstart Trainingen Atletiekclub Staden Corona

Huidige Situatie

De indeling wat betreft data wanneer de atleten terug mogen opstarten bestaat als volgt én DIENT aan volgende regels te voldoen!

Vanaf 3 Juli mogen alle atleten geboortejaren van 2002 en jonger komen trainen

Hierbij dient rekening gehouden te worden dat tot en met 30 juni er slechts 50 personen in totaal aanwezig mogen zijn! Dit met de trainers inbegrepen

Normaal zal dit aantal niet bereikt worden, echter moest dit alsnog gebeuren dan zal men voordien moeten verwittigen maar dit zal worden gecommuniceerd!

Volwassenen

Trainingen voor volwassenen kunnen we momenteel tot nader order niet organiseren.

Gelieve er momenteel rekening mee te houden dat je op dit moment nog niet op de piste mag trainen tijdens de trainingen van Atletiekclub Staden!

Probleem ligt hierbij voornamelijk dat men bij een intervaltraining IEDERE keer 5 meter afstand dient te houden (tijdens oefening / voorbij steken / loslopen) waarbij tijdens het voorbij steken er een baan tussen dient gelaten te worden

We rekenen op de volle medewerking van alle atleten en hun ouders zodat de trainingen kunnen doorgaan in de optimale omstandigheden met het grootste respect voor de veiligheid en gezondheid van de trainers en de atleten.

Gelieve hier geen misbruik van te maken zodat anderen hierdoor hun kans alsnog verliezen

 

Te volgen regels indien men naar de training wenst te komen

 

2019-12-04 Sinterklaas

De Sint en zijn medewerker Piet op bezoek 4 december 2019.


Voor de jongste atleten maar ook minder jonge  is  het Sinterklaas feest nog één der hoogte punten van het jaar .
Maar als de Sint samen met zijn medewerker Piet ineens op de training zijn opwachting maakt eenieder verrast maar laaiend  enthousiast.
Natuurlijk hadden ze al gehoord vanuit Spanje dat in Staden  tal van talentvolle of zijn ze het allemaal  komen trainen . Natuurlijk konden ze dit nu eens live meemaken.
Zoals ze ook al  hadden gehoord, zijn er toch enkelen der jongste atleetjes die het af en toe de trainers weleens wat onaangenamer maken. Ze beloofden  om in vervolg de trainers die zich volledig vrijwillig  inzetten het niet meer  moeilijk te maken .
Het hoogtepunt was toen de jongste atleetjes een rondje op de mooie atletiekpiste liepen samen met zwarte Piet.
De trainers hebben zoals de Sint zei , natuurlijk maar één doel jullie  op een aangename , speelse manier de onderdelen van atletiek te laten beoefenen.
Natuurlijk wist hij ook dat de club nog altijd op zoek is naar enthousiaste jeugdtrainers maar dat de huidige trainers schitterend werk leveren met niet alleen fysiek maar ook coördinatief sterke atleten.
De atleten zongen dan een prachtig liedje voor de Sint en Zwarte  piet .
Als beloning dankte Piet iedereen met wat gezond lekkers en een speculaasjes, dat is natuurlijk ook gezond voor een atletieker.
Zwarte piet had ook zijn zak mee maar gelukkig werd niemand meegenomen ..
Henri

 

2018-10-09 Bene Pype Iron man

Benedikt Pype wordt “Iron man”.


Barcelona is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Catalonië en telt ca. 1 miljoen 620 000 duizend inwoners  en is er de hoofdstad van.  Ligt aan de Middellandse zee met ten noorden ervan , de bij de toeristen gekende Costa Brava . Barcelona heeft ook  een super voetbal team “ BARCA” in de volksmond vele toeristische uitstappen brenger er bezoek aan het legendarische stadium . Maar Barcelona organiseerde er ook al wereld tentoonstellingen ,  de Olympische spelen  in 1992 en natuurlijk ook  een “ iron man” of een heuse volle  triatlon .
Men dient er 3.8  km te zwemen in de middellandse zee , 180 kilometer fietsen en de marathon of 42.195 km te lopen langs de boorden van de Middellandse zee . Bene in de volksmond  nam voor de eerste maal deel aan een iron men en deed het schitterend in deze wedstrijd waarin meer dan 3000 deelnemers de aankomst bereikten.
Na het zwemmen kwam Bene na 1 u 23 min 35 sec uit het water fietste de 180 km in 5 u 35 min 36 sec en liep de marathon in  4 u  14 min 36 sec  om te eindigen in een uitstekende 11 u 33 min  13 sec . Bene plaatste zich op een mooie 1159ste plaats  .

Lees meer: 2018-10-09 Bene Pype Iron man

2018-07-30 Mededeling

Belangrijke mededeling.
Woensdag 15 augustus 2018 wegens Onze Lieve Vrouw hemelvaart geen training.

2016-10-05 Vacature

Vacatures bij AC-Staden !!

Klik op de volgend link: vacature

Groeten

Johan