2019-03-02 Sportlaureaten Kortemark

Huldiging sportlaureaten gemeente Kortemark 1 maart 2019.

Traditioneel worden begin maart in Kortemark  de kampioenen bekroond voor hun sportieve prestatie van het voorgaande jaar .
Dat we in de club ook sterkhouders hebben buiten de Stadense grenzen kwam hier duidelijk tot uiting .
Heidi Muyssen als sportiva  , dochters Julie Beernaert  cadet en  Emilie Beernaert miniem  waren er de gelauwerden en natuurlijk ook pupil Florence Decleir .
Allen hadden ze een knap jaar achter de rug wat dus door de gemeentelijke autoriteiten ten volle gewaardeerd werd .
Na  de voorstelling der kampioenen volgde de bekendmaking van de beloftevolle jonge en van de sportvrouw  van de gemeente Kortemark.
Emilie werd tweede beloftevolle jongere en Florence derde beloftevolle jongeren .
Ook voor Heidi was het uiterst aangenaam om als sportvrouw derde te worden .
Met zijn allen mochten ze dan genieten van de aanmoedigende woorden van de eerste vrouwelijke Burgemeester in de Kortemarkse geschiedenis .
Samen mocht ik dan genieten met de gelukkigen hun families en vrienden op de aangeboden receptie om het sportjaar 2018 af te sluiten .
Florence, Heidi, Julie en Emilie proficiat en doe zo verder  dat je er opnieuw mag bij zijn volgend jaar .


Henri

 

2019-02-09 Clubfeest

Clubfeest 9 februari 2019.
De winter van 2018-  2019 wordt gekenmerkt door regelmatig behoorlijk wat  regen , koudere temperatuur en wel eens wat wind en  in de laatste weken behoorlijke sneeuwval  , maar  natuurlijk eenmaal binnen is het aangenaam en kunnen we eens op een andere manier met elkaar genieten.
Het clubfeest dat reeds voor de 20ste   maal georganiseerd werd ging voor de 3de maal door in de zeer aangename zaal “ de nestel” in West-rozebeke .
155 feestvierders  tekenden  present  waaronder een delegatie van KAVR voor het club feest volledig in de formule van het vorige .
De zaal en de tafels werden mooi aangekleed mede door talrijke vrijwillige atleten mede dankzij de kunstjes van Ria en iedereen was tijdig present om van de heerlijke ‘Veroniek’s’ aperitief te genieten.
Onze voorzitter Geert hield het openingswoordje met dank aan iedereen.

Lees meer: 2019-02-09 Clubfeest

2019-01-25 Sportlaureaten 2019 Staden

Huldiging sportieve prestaties  en verkiezing sportlaureaten Staden 25 januari 2019.
Onze 4 x 400 meter ploeg - Elise Meirlevede beloftevolle jongere.


Nooit had ik gedacht  toen ik op 4 september 1997 de club boven de doopvont hield dat  we telkenjare zovele kampioenen zouden kunnen voor stellen op de traditionele huldiging door  het gemeentebestuur en verkiezing der laureaten  dit telkens op de 4de vrijdag avond van het daaropvolgende jaar waar het prachtige cultuurcenter “ het Swok” de place to be is.
Ook dit jaar was dit natuurlijk niet anders . 11 onzer individuele leden ej het team 4 x 400 meter hadden in 2018 in het 21ste  levenjaars van de club sterke prestaties geleverd en dus genomineerd . Wat waren ze tevreden £dat de gemeentelijke autoriteiten dit zeer sterk waarderen zoals  schepen van sport Gwendoline, de andere schpenen   en  Burgemeester Francesco via opgenomen video  uitdrukten in hun betoog .
Voor  2018    waren onze genomineerden    Warre Bouckaert , Yorben Callewaert ,  Donald Calmeyn , Artuur  Devoldere , Bart Devolder,Maxim Kerremans , Wouter Knockaert  ,  Elise Meirlevede ,Krista Noyez , Benedikt Pype , Rita Vanhoorne ,  en natuurlijk de 4 x 400 meter ploeg met Emiel Deprez , Yorben Callewaert , Warre Bouckaert en Niels Brabant .
Het was tevens een mooie avond knap gepresenteerd en met  tussen door enkele mooie optredens van dansgroep Donata.

Lees meer: 2019-01-25 Sportlaureaten 2019 Staden

2018-11-16 Kampioenenhulde Houthulst

Kampioenenhulde Houthulst 16 november 2018.
Traditioneel worden op de derde vrijdag van november de kampioenen en mooie presdtatis van het afgelopen jaar der gemeente Houthulst gelauwerd. Tevens is er de verkiezing  in de diverse categorieën .
Dit jaar was dit wederom  het geval in het mooie  ontmoetings centrum dorphuis in Jonskershove .
Het werd een aangename  avond waarbij een goochelaar zorgde voor verrassende acts telkens na de voorstelling van een categorie misschien wel iets van het goeie teveel .
Met Margaux Saint Germain Amelie Saint Germain ,Mattis Saint Germain en Tanya Parmentier werden ook  4 sterkhouders onzer club genomineerd en er gehuldigd voor hun mooie prestaties. Pa en ma Davy en Tine waren bijzonder trots op zoonlief  Mattis die als eerste  naar het podium mocht . Dat kon ook  gezegd worden van neefjes Amelie en Margeuax en oom en tante Dries en Isabelle (Vergote onze boek houdkundig verantwoordelijke).Zeker  toen ook Margeaux en  Amelie gehuldigd werden
Tanya Parmentier was onze verschijning bij de dames . Tanya  kon een mooi palmares voorleggen  in haar tweede  atletiek jaar maar tegen de uiteindelijke sportvrouw kon ze net als alle andere niet tegenop. Tussen door konden we genieten van heerlijk smakende belegde broodjes en een lekkere  drankjes .
Dankzij jullie een prachtige  uitstraling voor de club en op om volgend seizoen opnieuw te schitteren
Henri.

 

2018-02-24 Clubfeest

Clubfeest 24 februari 2018.


De winter van 2017-  2018 wordt gekenmerkt door regelmatig behoorlijk wat  regen , koudere temperatuur en wel eens wat wind maar  natuurlijk eenmaal binnen is het aangenaam en kunnen we eens op een andere manier met elkaar genieten.
het clubfeest dat reeds voor de 19de  maal georganiseerd werd ging voor de 2de maal door in de zeer aangename zaal “ de nestel” in Westrozebeke .
170 feestvierders -in de termen van het sportieve een nieuw record -  tekenden  present  waaronder een delegatie van KAVR voor het club feest volledig in de formule van het vorige .
De zaal en de tafels werden mooi aangekleed mede door talrijke vrijwillige atleten mede dankzij de kunstjes van Ria en iedereen was tijdig present om van de heerlijke ‘Veroniek’s’ aperitief te genieten.
Onze voorzitter Geert was door zoon profrenner Jelle (Wallays) die de omloop het nieuwsblad had gereden niet tijdig terug geraakt daardoor nam Henri het woord .  Zelf had ik nooit gedacht bij mijn start in 1997 heden avond in het 21ste levensjaar  een record opkomst te mogen verwelkomen .

Lees meer: 2018-02-24 Clubfeest