2016-02-20 Clubfeest

Clubfeest 20 februari 2016.

De winter van 2015- 2016 wordt gekenmerkt door regen en stormachtige winden maar natuurlijk eenmaal binnen is het aangenaam en kunnen we eens op een andere manier met elkaar genieten.Opnieuw hadden we de grote zaal van het Blommenhof gehuurd voor het clubfeest dat reeds voor de 17de maal georganiseerd werd . 135 feestvierders waren present waaronder een delegatie van KAVR voor het club feest georganiseerd volgens een nieuwe formule..De zaal en de tafels werden mooi aangekleed mede ook dankzij de kunstjes van Ria  en iedereen was tijdig present om van de heerlijke ‘Veroniek’s’ aperitief te genieten.

Onze voorzitter Geert had een mooie speech voorbereid maar kon door omstandigheden(Val zoon renner) jammerlijk genoeg niet aanwezig zijn.

De huldigingen werden deze maal tussen de aperitief gehouden , de bestuursleden en trainers werden niet vergeten.

Het trainers bestand uitbreiden is zeker één der prioriteiten.   Zelf werd ikzelf met mijn Christine   in de bloemetjes gezet waarvoor   hartelijk dank – dat doet ook iets met een mens.

Natuurlijk was er ook de bekend making van de atleet en atlete 2015. Met Bart Devoldere en Veerle Lavens hadden we 2 zeer verdienstelijke leden van de club. Joke van de weekbode was aanwezig om de foto van het jaar te nemen.

Als club mochten we ook fier zijn op onze jeugdwerking want voor het derde jaar op rij behaalden we het gouden sport-i-label van sporta wat neerkomt op een uitstekende jeugdwerking.

Intussen rook de pasta met zijn 4 soorten sausen en 4 kazen saus overheerlijk gebracht door onze Stadense traiteur Alexander.Die werd door de aanwezigen erg gesmaakt.

De barmannen en vrouwen stonden natuurlijk ook present om de dorstigen te laven en ze deden het prachtig

Deze maal hadden we gezorgd voor een actieve animatie gebracht door Bruno Denaegel voor onze jeugd en minder jonge jeugd Het viel erg in de smaak met als slot over glas lopen. Eenmaal dat één iemand gedurfd had wilde iedereen zich eens of meerdere malen eraan wagen .

Bart was ook met zijn geluid installatie present en eenmaal er muziek uit de boxen weerklonk volgde wel eens een dansje.

21u30 oei de bel rinkelde en inderdaad een triporteur kwam toe   het was de ijskar , de bel rinkelde nogmaals en zo kon iedereen smullen van één of meerdere heerlijk smakende ijsjes .

Tussen door kon men verder genieten van de dia voorstelling met foto’s van het afgelopen jaar en de foto- en artikel tafel .

Natuurlijk aan al dat moois komt jammerlijk genoeg een einde en onder het motto, vele handen maken licht werk, werd de zaal vlot opgeruimd.

Iedereen was klaar om nog een beetje uit te rusten want   zondag was het cross dag in Beveren – Leie en Ardooie maar met de gezonde pasta en ijsjes werden sterke resultaten neergezet.

Een geslaagde avond met een dank aan ieder die zijn steentje heeft bijgedragen tot een succes

Henri