2017-02-05 Clubfeest

Clubfeest  4 februari 201.

De winter van 2016-  2017 wordt gekenmerkt door regelmatig eens regen , koudere temperatuur en wel eens wat wind maar  natuurlijk eenmaal binnen is het aangenaam en kunnen we eens op een andere manier met elkaar genieten.Opnieuw hadden we de grote zaal van het Blommenhof gehuurd voor het clubfeest dat reeds voor de 18de maal georganiseerd werd .In laatste instantie slechts 24 uur moesten we wegens een dubbele boeking  uitwijken naar zaal “ de nestel” in West- Rozebeke  met zeker dank aan de gemeentelijke diensten .Meer dan 160 feestvierders -in de termen van het sportieve een nieuw record -  tekenden  present  waaronder een delegatie van KAVR voor het club feest georganiseerd volgens een nieuwe formule.De zaal en de tafels werden mooi aangekleed mede door talrijke vrijwillige atleten en dankzij de kunstjes van Ria en iedereen was tijdig present om van de heerlijke ‘Veroniek’s’ aperitief te genieten.

Onze voorzitter Geert had een mooie speech voorbereid en was uiterst tevreden voorzitter te zijn van zo’n dynamische club en natuurlijk altijd de hoop dat zoveel mogelijk onzer atleten aansluiten bij de VAL .Het trainers bestand uitbreiden is daarom zeker één der prioriteiten.  Zelf werd ikzelf met mijn Christine  in de bloemetjes gezet waarvoor  hartelijk dank – dat doet ook iets met een mens.

De huldigingen  werden tijdens het   aperitief gehouden , de trainers werden figuurlijk in de bloemetjes gezet en  mochten allen een mooie sweater met naam  opschrift in ontvangst nemen.

Natuurlijk was er ook de bekend making van de atleet en atlete 2016 en atleet van de trainer. Met Dirk Cottignies   en Leen Vanderyse  hadden we 2 zeer verdienstelijke leden van de club die niet alleen op training maar op talloze wedstrijden te bewonderen zijn en de clubkleuren verdedigen.

De van atleet van de trainers ,een atleet die een voorbeeld is van training inzet en op wedstrijden ,maar  niet op de voorgrond staat ging naar de steeds goedlachse Julie Beernaert .

Ook  Joke van de weekbode was aanwezig om de foto van het jaar te nemen.

Als club mochten we ook fier zijn op onze jeugdwerking want voor het vierde jaar op rij behaalden we het gouden sport-i-label van sporta wat neerkomt op een uitstekende jeugdwerking.

Intussen was beste frietjes klaar om iedereen te laten smullen van diverse gerechten waaronder americain, balletjes in tomaten saus, stoofvlees , vol-au-vent en vegetarische steaks ,diverse warme en koude groentjes en dit alles à volenté. Natuurlijk ontbraken ook de heerlijke frietjes niet.

De barmannen en vrouwen stonden natuurlijk ook present om de dorstigen te laven en ze deden het met zijn allen schitterend. 

Ook deze maal hadden we gezorgd voor een actieve animatie gebracht door Bruno Denaegel met zijn team ludentem voor onze  jonge en minder jonge jeugd Het viel erg in de smaak met als slot  over glas lopen. Eenmaal dat één iemand gedurfd had wilde iedereen zich eens of meerdere malen eraan wagen .

Bart  was ook met zijn geluid installatie present en eenmaal  er muziek uit de boxen weerklonk  volgde wel eens een dansje.

21u45 oei de bel rinkelde en inderdaad een triporteur kwam toe  het was de ijskar , de bel rinkelde nogmaals  en zo kon iedereen smullen van één of meerdere  heerlijk smakende  ijsjes .

Tussen door kon men  genieten van  de  foto’s en artikelen die uitgestald waren..

Natuurlijk aan al dat moois komt jammerlijk genoeg een einde en onder het   motto, vele handen maken licht werk, werd de zaal vlot opgeruimd.

Een geslaagde avond met een dank aan ieder die zijn steentje heeft bijgedragen tot een mooi clubfeest .

Voor het bestuur met Isabelle,Ria,Veroniek,Geert,Jef,Johan , Kristof en mezelf was het echt heel aangenaam  om zoveel positiefs te mogen aanhoren.

Henri