2017-11-17 Kampioenenhulde Houthulst

Kampioenenhulde Houthulst 17 november 2017.
Traditioneel worden in november de kampioenen en mooie prestaties van het afgelopen jaar der gemeente Houthulst gelauwerd. Tevens is er de verkiezing  in de diverse categorieën .
Dit jaar was dit wederom  het geval in het ontmoetings centrum Maeke Blyde.
Het werd een aangename  avond waarbij een goochelaar zorgde voor verrassende acts
Met Margaux Saint Germain Amelie Saint Germain ,Mattis Saint Germain en Tanya Parmentier werden ook  4 sterkhouders onzer club genomineerd en er gehuldigd voor hun mooie prestaties.
Voor Margeaux kon de avond van bij het begin al niet meer stuk ,want werd al de loftrompet geblazen bij de start van de avond , Margeaux was namelijk jarig .
Voor Mattis werd het zelfs een superavond want hij werd verkozen tot jongere van het voorbije jaar .Natuurlijk waren ook  pa en ma Davy en Tine bijzonder trots op zoonlief .
Dat kon ook  gezegd worden van neefjes Amelie en Margeuax en oom en tante Dries en Isabelle (Vergote onze boek houdkundig verantwoordelijke).Zeker  toen ook Margeaux en  Amelie gehuldigd werden
Tanya Parmentier was onze verschijning bij de dames . Tanya  kon een mooi palmares voorleggen  in haar eerste  atletiek jaar maar tegen de uiteindelijke sportvrouw kon ze net als alle andere niet tegenop.
De prachtige avond werd afgesloten met een ultiem goochel nummer waar ikzelf het slachtoffer van werd, want Houthulst is mij ook al bekend terrein.
Dankzij jullie een prachtige  uitstraling voor de club en op om volgend seizoen opnieuw te schitteren
Henri.