2019-02-09 Clubfeest

Clubfeest 9 februari 2019.
De winter van 2018-  2019 wordt gekenmerkt door regelmatig behoorlijk wat  regen , koudere temperatuur en wel eens wat wind en  in de laatste weken behoorlijke sneeuwval  , maar  natuurlijk eenmaal binnen is het aangenaam en kunnen we eens op een andere manier met elkaar genieten.
Het clubfeest dat reeds voor de 20ste   maal georganiseerd werd ging voor de 3de maal door in de zeer aangename zaal “ de nestel” in West-rozebeke .
155 feestvierders  tekenden  present  waaronder een delegatie van KAVR voor het club feest volledig in de formule van het vorige .
De zaal en de tafels werden mooi aangekleed mede door talrijke vrijwillige atleten mede dankzij de kunstjes van Ria en iedereen was tijdig present om van de heerlijke ‘Veroniek’s’ aperitief te genieten.
Onze voorzitter Geert hield het openingswoordje met dank aan iedereen.


Het afgelopen jaar  was opnieuw een super jaar met 12 kampioen uit Staden , 5  Houthulse kampioenen  , 4 Kortemarkse , 2 Hoogleedse en 1 uit Langemark- Poelkappelle . De aflossingsploeg  werd uitgeroepen tot sportploeg 2018 van de gemeente Staden ontvingen
De huldigingen  werden tijdens het   aperitief gehouden , de bestuurders kregen een les champagne en de trainers een waardebon voor kledij .
Alle jonge atleten werden op podium geroepen onder een daverend applaus en  elk ontvangen ze een veiligheid bandje wat ze zeker apprecieerden .
Ook de voorzitter en  ikzelf werden bedacht met een attentie  en de eega’s Marina en Christine met bloemen  dat doet deugd en doet wel iets met een mens .
Natuurlijk was er ook de bekend making van de atleet en atlete 2018 en atleet van de trainers. Met Warre Bouckaert en Emilie Beernaert  hadden we 2 zeer verdienstelijke leden van de club die niet alleen op training maar op talloze wedstrijden te bewonderen zijn en de clubkleuren verdedigen en een uitzonderlijk jaar prestatie jaar ten tonele brachten.
De  atleet van de trainers ,een atleet die een voorbeeld is van training inzet en op wedstrijden ,maar  niet altijd op de voorgrond staat ging naar Renaud Vannieuwenhuyse .
Natuurlijk werd ook de sportploeg gehuldigd en Els Vanherpe jarenlang een begenadigd atleet en trainster die nu in Gent woonachtig kreeg “ the atletic achievement awards”
Als club mochten we ook fier zijn op onze jeugdwerking want voor het zesde jaar op rij behaalden we het gouden sport-i-label van sporta wat neerkomt op een uitstekende jeugdwerking.
Ondertussen kon iedereen ook kijken op het witte doek naar talrijke actie foto’s van het voorbije jaar.
Intussen was beste frietjes klaar om iedereen te laten smullen van diverse gerechten waaronder americain, balletjes in tomaten saus, stoofvlees , vol-au-vent en vegetarische steaks ,diverse warme en koude groentjes en dit alles à volenté.
Natuurlijk ontbraken ook de heerlijke frietjes niet.
De barmannen en vrouwen onder leiding van Ria stonden natuurlijk ook present om de dorstigen te laven en ze deden het met zijn allen schitterend.
Ook deze maal hadden we gezorgd voor een actieve animatie gebracht door Bruno Denaegel van  ludentem voor onze  jonge en minder jonge jeugd Het viel erg in de smaak met als slot  over glas lopen.
Bart  was ook met zijn geluid installatie present en eenmaal  er muziek uit de boxen weerklonk  volgde wel eens een dansje en zelfs een heuse ronde dans.
21u30 oei de bel rinkelde en inderdaad een triporteur kwam toe  het was de ijskar , de bel rinkelde nogmaals  en zo kon iedereen smullen van één of meerdere  heerlijk smakende vanille - of chocolade  ijsjes .
Tussen door kon men  genieten van  de  foto’s en artikelen die uitgestald waren- wat was iedereen onder de indruk . Terug werd alles terug op de gevoelige plaat gezet door onze huis fotograaf Dirk .
Natuurlijk aan al dat moois komt jammerlijk genoeg een einde en onder het   motto, vele handen maken licht werk, werd de zaal vlot opgeruimd.
Een geslaagde avond met een dank aan ieder die zijn steentje heeft bijgedragen tot een mooi clubfeest .
Voor het bestuur met Isabelle,Ria,Veroniek,Geert,Jef,Johan , Kristof en mezelf was het echt heel aangenaam  om zoveel positiefs te mogen aanhoren.
Henri