2017-10-01 Sodicross Parkloop

Sodicross Parkloop  Brugge 1 oktober 2017.

In het prachtige decor van het  stads park de koude keuken vond de 22ste editie plaats van de  sodi- cross park loop. Deze wedstrijd was tevens de 5de wedstrijd en de 1ste wedstrijd van het najaar in het  31ste veldloopcriterium  der vrije sporters .

Gelukkig waren de weergoden de organisatie, atleten en toeschouwers beter gezind dan de weersvoorspellingen . Al was het zwaar bewolkt en een behoorlijk windig de regen bleef gelukkig achterwege en  konden in deze mooie bosrijke omgeving prachtige duellen geleverd worden .

Ook onzer atleten misten de start niet van  dit 2de deel van het seizoen en het begon allemaal met een prachtige zege van Mattis Saint Germain bij de jongens eendjes . Knappe 6de plaats bij de meisjes benjamins voor Margeaux Saint-Germain.

Mooi duel bij de pupillen meisjes  bekroond met een 2de plaats voor Florence Decleir en een 3de voor Amelie Saint Germain , Tisha Preyers werd verdienstelijk 12de .

Laurenz Duplacie werd knap 2de bij de jongens pupillen met ook een mooie 2de plaats voor Emilie Beernaert bij de miniemen meisjes terwijl Andres Preyers knap 11de werd bij de jongens . Wat een dag voor onze cadetten meisjes die het volledige sodi-cross podium bekleedden met op het hoogste schavotje Emma Syryn geflankeerd door Julie Beernaert die  2de werd en Emma Vanduynslager op 3.

 Renaud Vannieuwenhuyse  werd bij de jongens cadetten mooi 7de .

Warre Bouckaert kwam zag en overwon op magistrale wijze  bij de scholieren waarin Niels Brabant ook sterk presteerde en 3de werd.

Schitterende overwinning van Tanya Parmentier bij de dames sportiva’s 2 en een mooi duel voor de 8ste plaats tussen Heidi Muyssen en Isabelle Vergote . Heidi werd 8ste Isabelle 9de .

Knappe 7de plaats voor Veerle Laevens bij de dames sportiva’s 1 en bij de veteranen 1 ook een mooie 11de plaats voor Gino Van D’Huynslager . Knap van Simon Wallicam want werd vierde bij de seniores 1 en ook Benedikt Pype schitterde  met een 3de plaats op het podium bij de seniores 2

Allen  in dit prachtig decor sterk gepresteerd ,mooi zo

Henri.