2017-10-08 Cross Menen

Cross Menen 8 oktober 2017.

Het  park van Menen was de place to be voor deze editie van de cross van Menen . Deze wedstrijd was tevens de 6de wedstrijd en de 2de wedstrijd van het najaar in het  het 31ste veldloopcriterium  der vrije sporters . Gelukkig waren de weergoden de organisatie, atleten en toeschouwers gunstig gezind zodanig dat menn kon genieten van  mooie en spannende wedstrijden.

Ook tal onzer atleten tekenden present in hun mooi blauwe uitrrustingg.en straalden meermaals op het podiium.

Het begon allemaal met een mooie 2de plaats van Mattis Saint Germain bij de jongens eendjes waarin Loic Pype knap 5de werd. Knappe 6de plaats bij de meisjes benjamins voor Margeaux Saint-Germain.

Mooi duel bij de pupillen meisjes  bekroond met een 2de plaats voor Florence Decleir een 3de voor Amelie Saint Germain  en een 9de voor Jana Pype ,

Laurenz Duplacie werd knap 4de bij de jongens pupillen met ook een mooie 12de plaats voor Arthur Devoldere.

Een nieuwe podiumm plaats voor Emilie Beernaert die bij de miniemen meisjes 2de werd .

Wat een dag voor onze cadetten meisjes die het volledige Menense  podium  mochten llatenschitteren met op het hoogste schavotje Emma Syryn geflankeerd door Emma Van D’Huynslaeger die  2de werd en Julie Beernaert op 3. Bij   de jongens cadetten liep Emiel Deprez zijn eerste wedstrijd en werd mooi 7de

Warre Bouckaert kwam zag en overwon op magistrale wijze  bij de scholieren waarin Niels Brabant ook sterk presteerde en Warre als 2de vergezelde op  het podium.

Dames sportiva’s 2 een mooi duel tussen Heidi Muyssen en Isabelle Vergote . Heidi werd 6de  Isabelle 8ste .

Veteranen 1  een mooie 10de plaats voor Gino Van D’Huynslager.Knap van Simon Wallicam want werd vijfde  bij de seniores 1 en ook Benedikt Pype en Dries Saint Germain deden het uitstekend bij de seniores 2 , Benedikt werd 5de en Dries 6de . In de laatste wedstrijd van de dag zorgde Sander Ampe voor een schitterende zege bij de juniores.

Allen  sterk gepresteerd mooi zo

Henri.