In de maand maart: pasmoment kledij. Datum volgt later.

2019-10-19 Parkours

Parkours Oekene 19 oktober 2019.
De loop  wedstrijd p(ark)ours in oekene was reeds aan zijn 8ste editie toe en het idee van P(Ark)Ours is ontstaan tussen een groep vrienden/kennissen/buren met 1 gezamenlijke band, de Ark. De Ark is de school van Merel, een gewoon meisje van 8. Toen ze 1 jaar oud was, werd er echter Mucoviscidose bij haar vastgesteld; de meest voorkomende erfelijke en levensbedreigende ziekte in België. Zo kunnen ze telkenjare dan zij de inbreng van de talrijke atleten en supporters een mooie som schenken aan de muco liga.
De weergoden waren zowel de atleten als organistoren die de opbrengst aan het goede  doel besteden , namelijk de strijd tegen muco gunstig gezind . De wedstrijd maakt ook deel uit van  het criterium Roeselare loopt  .
Ook een aantal onzer atleten namen er de start en steunden zo ook mede  het goede doel.
Op de 10 km was  er een knappe 7de plaats voor  Sander Ampe die de afstand aflegde in  in  37 min 06 sec, en ook Jarne Ampe  mag fier terugblikken op zijn prestatie nadat hij 38ste werd in 45 min 37 sec en dit mocht ook Lowie Defossez die  59ste werd in 49 min 50 sec .
Intussen was er ook al een 5 km gelopen waar 156 atleten de aankomst bereikten . Jeroen Vandewalle schitterde en werd met 1 sec van het podium gehouden en werd dus 4de in 18min 08 sec.
Allen uitstekend  gepresteerd en daarmee nog een goed doel gesteund , prachtig
Henri.